Antwerpen

Bezienswaardigheden Antwerpen

Lekker een dagje naar België of misschien zelfs een lekkere vakantie naar onze zuider buren toe? Dan is Antwerpen zeker een aanrader om eens een dagje te bezoeken, ook al zult u met een dagje lang niet alle bezienswaardigheden in Antwerpen kunnen ontdekken..

bezienswaardigheden-antwerpenAlgemene informatie

Antwerpen is een mooie grote moderne stad met vele bezienswaardigheden. Deze oude havenstad heeft namelijk een rijke cultuur en eeuwenoude monumenten en kathedralen. Tevens kennen wij Antwerpen natuurlijk ook van de mooie terrasjes waar je lekker een pintje kunt pakken, en de vele winkels die de binnenstad van Antwerpen rijk aan is. Doordat Antwerpen een rijke historie heeft vindt u hier ook diverse musea terug, maar ook de Onze Lieve Kathedraal is zeker een aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Nuttige tips

Net zoals de meeste grote steden is het een kriem om je auto ergens te parkeren, het is dan ook zeker aan te raden om rekening te houden met een flinke rekening voor het parkeren. Aangezien het centrum van Antwerpen ook grotendeels autovrij is zult u toch een klein eindje moeten lopen voordat u op uw bestemming bent, maar de meeste bezienswaardigheden liggen vrij dicht op elkaar en het openbaar vervoer is ook gewoon goed te noemen en niet te duur.

De bezienswaardigheden

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *